Afscheid Petra Metzelaar en welkom Christa Dijkers

Kindcentrum De Ontdekkers plaatste dit bericht op 15-02-2024

Heiloo, 15 februari 2024

Beste ouder(s), verzorger(s),

 

Middels deze brief informeer ik je over het volgende. Petra Metzelaar heeft een nieuwe baan als pedagogisch medewerker op De Brug, een ander kindcentrum van Blosse in Akersloot.

We zijn blij voor Petra, want zij gaat daar aan het werk bij de peuteropvang en de BSO, de leeftijdsgroepen waarmee ze het liefst werkt.

Voor de kinderen, het team en het kindcentrum vinden we het erg jammer dat zij afscheid gaat nemen. Petra heeft met haar enthousiasme, liefde voor het kind en liefde voor toneel en muziek, meegebouwd aan de opvang op De Ontdekkers. We zullen Petra dan ook gaan missen in ons team. Onder deze brief lees je een persoonlijk berichtje van Petra.

 

Door het vertrek van Petra ontstaat er een vacature bij de opvang. We hebben deze uitgezet en intussen gepuzzeld om de periode te overbruggen tot de vacature is vervuld. Voorlopig betekent dit het volgende:

Esmee van Langen, leerkracht groep 1-2 en pedagogisch medewerker op de babygroep, komt m.i.v. 1 maart op vrijdag op de babygroep werken en Reina Bosman werkt dan op de peutergroep. Petra’s laatste vrijdag bij ons is op 23 februari.

Met ingang van 1 maart verwelkomen we Christa Dijkers in ons team. Christa is een ervaren leerkracht die onlangs is verhuisd naar Heiloo. Zij komt m.i.v. 1 maart op vrijdag in groep 1-2 werken in plaats van Esmee. We zijn blij dat Christa ons team komt versterken! Hieronder stelt zij zichzelf voor.

Petra’s laatste maandag bij ons is op 18 maart. Daarna zal Machda van der Meulen, onze vaste invalkracht bij de opvang, voorlopig op maandag op de peutergroep werken tot we de vacature hebben vervuld.

Petra’s laatste dinsdag bij ons is op 26 maart. Daarna zal één van de pedagogisch medewerkers van de babygroep voorlopig op dinsdag op de peutergroep werken tot we de vacature hebben vervuld.

We zijn blij als je de vacature (https://www.werkenbijblosse.nl/vacature/pedagogisch-medewerker-379) wilt delen in je netwerk, alvast bedankt!

 

Tot bovenstaande data is er gelegenheid om afscheid van Petra te nemen.

We bedanken Petra voor haar inzet op De Ontdekkers en wensen haar een fijne tijd toe op De Brug! We wensen Christa een fijne tijd toe bij ons op De Ontdekkers!

 

Ik hoop je met deze brief voldoende te hebben geïnformeerd. Met vragen kun je uiteraard bij mij terecht.

 

Met vriendelijke groet,

namens het team,

Susan Groot

 

Beste ouders van kindcentrum De Ontdekkers,

 

Ik wil op deze manier aan jullie laten weten dat ik afscheid neem bij kindcentrum De Ontdekkers als pedagogisch medewerkster.

Het komt op mijn pad dat ik mijn vele  opgedane ervaringen voort kan zetten bij kindcentrum De Brug in Akersloot. Hoe fijn dat dit ook een locatie van Blosse is.

Ik wil jullie van harte bedanken voor alle vertrouwen, betrokkenheid, gezelligheid en fijne gesprekken samen.

Graag deel ik een paar gouden momenten met de kinderen van De Ontdekkers welke ik mee neem in mijn 💚

Een peuter heeft zijn schoenen verkeerd om aan.

“ Maar juf, dat geeft toch niet, we gaan toch naar buiten”

Een peuter vraagt: “juf, waar staat jouw bedje op school?”

Een peuter zit tijdens een wandeling samen met de andere kinderen in de bolderwagen. We gaan met elkaar op avontuur. Hij ziet de snelweg in de verte en zegt “who, die auto’s hebben haast!”

Samen aan tafel schillen we de mango. “Ga je weer een hele lange schil maken juf?”

En nog zoveel meer💚

Lieve groet Petra

 

Beste ouders van De Ontdekkers,

Mijn naam is Christa Dijkers. Ik ben getrouwd heb kinderen en een kleinkind en ben 61 jaar. Ik heb ruim 25 jaar gewerkt voor Stichting Opspoor in Purmerend. De laatste jaren was ik juf in Middelie waar ik heel lang les gaf aan groep ¾. Tot 1 december heb ik daar gewerkt, toen zijn we verhuisd naar Heiloo. Al maanden geleden heb ik met Susan contact gehad om te kijken of we iets voor elkaar zouden kunnen betekenen. 

Na weken intensief klussen in ons huis in Heiloo, is het nu tijd om weer iets in het onderwijs te gaan doen!

Ik hoop op een gezellige tijd bij De Ontdekkers!

Groeten Christa Dijkers