Informatie rondom Kerst

Kindcentrum De Ontdekkers plaatste dit bericht op 01-12-2023

Wij willen je graag alvast informeren over de organisatie rondom Kerst dit jaar.

Onderstaand vind je een lijstje met data en spullen die belangrijk zijn om te weten en te regelen.

 

Deze week (uiterlijk 14 december)

Wij willen je vragen om deze week je kind een schoon glazen potje mee te geven. Deze kunnen we dan op school gaan versieren en tijdens het kerstdiner neerzetten met een lichtje erin. Het is handig als het potje wordt voorzien van naam. Meerdere potjes zijn altijd welkom.

 

Dinsdag 12 december komen er lijsten te hangen op de klassendeuren van groep 1-8, waarop je kunt aangeven welk gerecht je kind wil verzorgen voor de kerstmaaltijd.

 

Donderdag 21 december Kerstdiner in groep 1-8 van 17:30-18:30 uur en kerstborrel voor alle ouders van het kindcentrum:

In de ochtend graag je kind een tas meegeven voorzien van naam en groep met een bord, beker en bestek. Een kommetje met lepel kan ook handig zijn om mee te geven. Dit alles graag voorzien van naam (vooral voor de onderbouw).

Als je je hebt ingeschreven voor een bepaald gerecht, dan kunnen de gerechten vanaf 17:15 uur in de groep worden gebracht. Mocht dit niet mogelijk zijn in verband met opvang, stem dit dan even af met de leerkracht van de desbetreffende groep.

In de avond komen alle kinderen vanaf het zuidplein (onderbouwplein) het gebouw in. Om 17:30 uur worden ze verwacht in hun groep voor het gezellige en smaakvolle kerstdiner.

Alle ouders van opvang en onderwijs en broertjes en zusjes zijn van 17:30-18.30 uur welkom om te genieten van een hapje en een drankje!

Daarna mogen de kinderen worden opgehaald uit de groepen. De borden, bekers, schalen en het bestek mogen gelijk mee naar huis worden genomen.

 

Vrijdag 22 december 10:30 uur kerstviering in de speelzaal

Om 10:30 uur zal de kerstviering plaatsvinden. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. De viering zal ongeveer een uur duren. Daarna zou het fijn zijn als we met zijn allen de zaal opruimen.

 

Graag vrijdag 22 december een grote tas meegeven aan uw kind voorzien van naam en groep voor spullen die mee naar huis gaan.

 

Vriendelijke groet, De Kerstcommissie

christmas christmas